Saftige, luftige speltlapper

Enkelt
25 min.
Disse luftige og saftige speltlappene passer perfekt til helgefrokosten. Har du litt lapper til overs, egner de seg dessuten godt til matpakken også. De holder seg nemlig gode og saftige over tid. Oppskriften gir cirka 16 speltlapper.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Smelt Soft Flora Steke og Bake i en liten kjele eller i en skål i mikrobølgeovnen.

  2. Rør sammen margarinen med egg og kefir i en liten bolle.

  3. Bland sammen speltmel, sukker, bakepulver og natron i en annen bolle. Tilsett de våte ingrediensene i de tørre og rør godt til du har en jevn og klumpfri røre.

  4. Varm opp en stekepanne med slippbelegg på middels sterk varme. Bruk en liten øse eller en isskje til å porsjonere lapper av røren på stekepannen. Stek i cirka 1 minutt, før du snur og steker lappen i cirka 30 sekunder til.

  5. Legg de stekte lappene på en rist og nyt dem gjerne mens de fortsatt er varme.

Antall porsjoner:

Produkter i oppskriften

Soft Flora Steke og Bake

Lignende oppskrifter

Amerikanske pannekaker

Amerikanske pannekaker med peanøttsmør og banan

Enkelt
30 min.
Smoothielapper med kesam, kiwi og honning

Lapper av sunn smoothie

Enkelt
30 min.
Lapper med smak av gulrotkake

Lapper med smak av gulrotkake

Enkelt
30 min.