Avokado- og eggesalat

Enkelt
15 min.
En enkel avokado- og eggesalat - perfekt når du vil kose deg med noe ekstra godt på brødskiven eller i wrap. Avokado og majones gir deg de umettede fettsyrene som vi trenger å spise mer av, mens egg har et høyt innhold proteiner og en rekke vitaminer. Avokado blir lett brun, så det er best å spise salaten samme dag som den lages.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Kok eggene til de er hardkokte –  8-10 minutter avhengig av størrelse.

  2. Mos avokado med en gaffel. Det kan godt være litt biter av avokado igjen.

  3. Fihakk rødløk. Løken gir ekstra smak til salaten, men kan fint sløyfes om du ikke ønsker løk. For en mildere smak er sjalottløk et godt alternativ.

  4. Bland majones, sitronsaft, rødløk og bladpersille sammen med den moste avokadoen.

  5. Del eggene i terninger og bland inn med avokadoen.

  6. Nytes på grovt brød, rundstykke, knekkebrød eller i en fullkornswrap.

Antall porsjoner:

Produkter i oppskriften

Vita hjertego' lettmajones

Vita Hjertego’ Lettmajones

Lignende oppskrifter

Fylt avokado

Fylt avokado med reker og grønn chili

Enkelt
15 min.
Hjemmelaget rødbetesalat

Hjemmelaget rødbetesalat med eple

Enkelt
20 min.
Grove vafler med havregryn

Grove vafler

Enkelt
30 min.