3 varmende vegetargryter du kan lage på under 30 minutter

Med høsten i anmarsj, er det tid for å varme seg på smakfulle og lune gryter. Med disse 3 vegetargrytene får du middager som både smaker og metter godt, og som lages på en enkel og rask måte.

Få oppskriftene her

Smakfulle påleggssalater

Gode og ferske råvarer

Smaksrike og enkle middagstilbehør

Sild av beste kvalitet

Konkurransebanner med bilder av premier

Nå kan du vinne flotte premier til helgefrokosten ved å kjøpe en salat fra Delikat

Slik deltar du

  1. Kjøp et beger med Delikat påleggssalat – merket med «Vinn»
  2. Under lokket finner du en kode.
  3. Send en SMS med Delikat mellomrom og kode til 27222. Eks: Delikat HRYGHI til 27222
  4. Prisen for å sende en SMS er vanlig takst, altså det du vanligvis betaler for å sende en SMS med ditt abonnement.
  5. Du vil få svar umiddelbart om du har vunnet eller ikke
  6. Om du har vunnet vil du bli oppringt av Delikat innen to uker for å få tilsendt premien. Du kan velge mellom vannkoker, kaffetrakter eller brødrister.
  7. Det er mulig å delta ut 2018.

Konkurransebetingelser: Kampanjen arrangeres av Mills AS. Ved deltagelse i kampanjen ansees deltageren å ha akseptert vilkårene i kampanjen. Mills vil ikke kunne kontakte deg etter endt kampanjeperiode. Ved deltakelse kan samme kode bare brukes én gang. Vinnerne vil bli kontaktet innen 14 dager for å avtale hvilken premie de ønsker seg. Konkurranseperioden er fra uke 37 til kampanjeproduktene er utsolgt i butikk. Totalt er det 30 kjøkkenprodukter fra Wilfa som skal deles ut. Vinnerne kan velge mellom kaffetrakter, vannkoker og brødrister. Premie kan ikke byttes eller veksles inn i kontanter.

Nyhet: Delikat sandwichsalater

Nå lanserer Delikat en ny serie salater for deg som liker ekstra mye smak. Chicken creole og chicken curry kjenner kanskje noen fra før, mens club sandwich og pulled pork er helt nye smaker fra Delikat denne høsten.

Bilde fra majonesproduksjon i Skomakergata 2
Foto: Morgenposten/Drammens tidene

Historien om Delikat

Det hele startet med en dansk møbelsnekker på jakt etter noe som kunne spe på inntekten. En sommerdag i 1931 tok han med seg familien og kjørte den lange veien fra Drammen til København for å lære å lage salater.

 

 

Les mer