Våre beste baketips

Her finner du gode tips som sørger for en vellykket gjærbakst, grov bakst og allergivennlig bakst. I tillegg finner du gode triks til hvordan dekorere bursdagskaker, eller hvordan få en perfekt marengs.

Se tipsene her

Gode steke- og bakeegenskaper

Indikerer temperaturen i stekepannen

Gir gyllen stekeskorpe

Holder gjærdeigen fersk lengre

Matblogger Ina på hytta. Foto.

«Mat på Bordet» med Ina og Melange

Melange har inngått samarbeid med matblogger Ina-Janine Johnsen som står bak bloggen «Mat på Bordet». Alle oppskriftene til Ina finner du her på «Inas hjørne»!

Se oppskriftene her.

Våre produkter

Velg din Favoritt!

Aldri mer smørfingre!

Elsker du smaken av smør, men hater smørfingre? Da har vi løsningen for deg. Nå har vi lansert nyheten Melange med smør- og rapsolje.

Tips og triks fra Melange

Overrask familien med morsomme speilegg!

Når Melange er klar legger du pepperkakeformene i pannen, knekk så eggene og stek de faste. Pynt gjerne de ferdige eggene med friske urter eller chili for et ekstra kick!

Prøv dette geniale kakedelingstrikset! 😃

Bruk en nøytral tanntråd for å dele kakebunnen i jevne deler.

Si det med pannekaker!

Fyll en tom Melangeflaske med pannekakerøre og overrask med en velsmakende hilsen til frokost

Pimp ditt pinnebrød

Kjør full pinne i vinterferien! Ta med familien ut i skogen og fyr opp bålet: se video med pinnebrød