Slik lager du porchetta

Vil du virkelig imponere gjestene bør du prøve italienernes versjon av ribbe, nemlig porchettaen. Det er en av rettene italienerne, særlig de fra området rundt Roma og Toscana, gjerne spiser til middag i julen.

Se hvordan du lager den her

Det gode fra middelhavskosten

Den gode smaken

Nytelse i hverdagen

Laget av smør- og olivenolje

packshots Olivero beger og steke og bake med tekst "garantert god smak""

Smaksgaranti

Olivero kombinerer sunnheten fra olivenoljen med den gode smørsmaken. Faktisk er vi så trygge på Oliveros gode smak at vi gir en smaksgaranti. Om du ikke er 100 % fornøyd gir vi deg pengene tilbake.

Skjema for å benytte smaksgaranti
Fransk sjokoladekake

Fransk sjokoladekake

Franske Olivier Roesch er konditor av yrke, og gir deg her oppskriften på en eksklusiv fransk sjokoladekake. Denne kaken har en intens og himmelsk sjokoladesmak, og er en saftig konfektkake med lange tradisjoner i Frankrike.

Slik lager du den

Smaken av middelhavet

Tiropitakia – små ostepaier fra Hellas

Tiropitakia – små ostepaier fra Hellas

Har du vært på ferie i Hellas gjenkjenner du kanskje disse gylne, sprøstekte trekantene kalt Tiropitakia. Disse er perfekte til koldtbord eller som snacks når du vil ha noe godt, og tar bare 60 minutter å lage.

Slik lager du dem
Sole á la Meunière - stekt flyndre i smørsaus i stekepanne med persilledryss

Sole á la Meunière – stekt flyndre i smørsaus

Sole á la Meunière er en klassisk fransk fiskerett.I Frankrike er det vanligst å bruke denne enkle teknikken til å steke sjøtunge, men det er ikke noe i veien for å bruke smørflyndre, som vi har gjort her, rødspette eller til og med små, hele ørreter.

Slik gjør du