De gode leverposteiene fra Stryhn's

Stryhn’s er gjennom generasjoner blitt selve betegnelsen på dansk leverpostei og er den mest spiste posteien i Danmark. Stryhns er heldigvis også godt representert i norske butikkhyller og tilbyr svært smaksrike leverposteier med gode råvarer.

Basert på danske tradisjonelle oppskrifter

Norske kjøttråvarer av høy kvalitet

Ekte matglede fra Danmarks bestselger

Grovere og rikere på smak

Rugbrød med Stryhns Leverpostei. Foto.

Slik lager du dansk rugbrød

Det er ikke uten grunn at danskene velger rugbrød til leverposteien. Den lett bitre smaken av rug går nemlig perfekt sammen med en grov og krydret leverpostei, og brødet er både næringsrikt og mettende.

Se oppskriften her
Rugbrød med leverpostei og gresskar

Leverpostei med gresskar

Prøv lun leverpostei med bakt gresskar. En svært enkel og smaksrik lunsj som egner seg ypperlig både til hverdags og som helgekos. Den spennene smaken og ikke minst den knallfine fargen på gresskaren gjør seg ypperlig til leverpostei med for eksempel salat og rugbrød.

Våre leverposteier

Lun leverpostei

Har du vurdert å lune leverposteien?

Dansker er spesielt flinke til å spise leverposteien varm! Sett ovnen på 200 grader og lun leverposteien i 10-15 minutter.

Nyt med godt tilbehør, som saftig rugbrød eller en frisk salat.

Jacob