Denne middelhavsinspirerte gryteretten med klippfisk er rik på både proteiner, sunt fett og grønnsaker. Ikke minst er den rik på smak! I denne oppskriften har vi brukt ferdig utvannet klippfisk. Skal du bruke tørket klippfisk må den vannes ut 1-2 døgn. Bytt da vann en til to ganger per døgn for å unngå at den blir for salt. Bacalao er en rett som kan serveres både til hverdags og fest, gjerne med godt grovbrød til.

Kommentarer

  • Jorunn Nilsen

    Jeg liker den bedre med lettsaltet torsk. Mindre «fiskesmak».
    Da lager jeg alle grønnsakene først, og lar koke, så slipper jeg fiskestykkene i og bare trekker i ca. 15 minutter.

    • Anne Cathrine

      Takk for innspillet, Jorunn. Lettsaltet torsk er et godt alternativ for å få en mindre salt smak og like lettvint som du beskriver over. Bare la alt det andre koke 30-40 minutter og la fisken trekke i gryta mot slutten 😊