Enkel tacopai

Enkelt
60 min.
I en tacopai samler du alle de gode smakene fra taco og pai i én og samme form. Topp tacopaien med frisk rømme og salsa, og du har raskt en kandidat til den nye fredagsfavoritt eller helgemiddagen.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. I denne oppskriften bruker vi ferdig paideig, men du kan også lage deigen selv. Paideigen trenger litt tid til å sette seg, så du kan gjerne lagge denne dagen i forveien. Oppskrift og gode tips til hjemmelaget paideig finner du her.

  2. Varm opp stekeovnen til 200 grader.

  3. Varm opp en stekepanne på middels varme med Flytende Melange. Stek kjøttdeigen i rundt 5 minutter, til den er gjennomstekt.

  4. Tilsett tacokrydder og vann, og la det småkoke i 2-3 minutter.

  5. Finhakk løk og paprika. Hell vannet av boksen med mais.

  6. Pensle en paiform. Legg oppi paibunnen. Fyll med kjøttdeig, løk, paprika og mais, og topp med revet ost.

  7. Stek tacopaien på midterste rille i 30-40 minutter, til paibunnen er sprø og gyllen.

  8. Server med rømme og salsa, og med en grønn salat om du ønsker det.

Antall porsjoner:

  • 2 ss Flytende Melange
  • 800 gram kjøttdeig
  • 1 pose tacokrydder
  • 1 dl vann
  • 1 stk løk
  • 1 stk paprika
  • 340 gram mais (1 liten boks)
  • 1 ss Flytende Melange (til pensling av paiform)
  • 1 stk paibunn
  • 200 gram revet ost
  • 300 gram rømme
  • 230 gram salsa

Produkter i oppskriften

Flytende Melange

Lignende oppskrifter

Meksikansk gryte

Meksikansk gryte

Enkelt
30 min.
Pai med egg, skinke og spinat. Foto.

Pai med skinke og spinat

Enkelt
90 min.
Pastagrateng med kjøttdeig og paprika

Pastagrateng med kjøttdeig og paprika

Enkelt
30 min.