Grove burgerbrød

Enkelt
120 min.
Disse hamburgerbrødene er enkle å lage og smaker godt til alle typer burgere.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Løs opp gjæren i vannet og tilsett Flytende Melange.

  2. Ha i mel, salt og brunt sukker i gjærblandingen og elt deigen i en kjøkkenmaskin med eltekrok i cirka 10 minutter til du har en smidig deig.

  3. Dekk til bollen med et fuktig kjøkkenhåndkle eller plast, og la deigen heve på kjøkkenbenken i 1 time eller til deigen har doblet i størrelse.

  4. Del deigen i 8 emner og form til runde, fine burgerbrød.

  5. Legg de over på et stekebrett dekket med bakepapir og la de etterheve i cirka 30 minutter.

  6. Varm opp stekeovnen til 200 grader.

  7. Pensle brødene med lettpisket eggehvite og dryss gjerne på sesamfrø.

  8. Stek midt i ovnen i 15-20 minutter. Avkjøl hamburgerbrødene på en rist.

Antall porsjoner:

Lignende oppskrifter

BBQ-burger med cheddarsaus. Foto.

BBQ-burger med cheddarsaus

Enkelt
30 min.
Hamburger med karamellisert løk, bacon og spicy aioli. Foto.

Hamburger med karamellisert løk, ost, bacon og spicy aioli

Middels
45 min.
Lakseburger. Foto.

Hjemmelaget lakseburger

Enkelt
15 min.