Kokosflarn

Enkelt
30 min.
Kokosflarn kan minne om havreflarn i at de er seige i konsistensen, med sprø kantet. Disse julekakene er lette å lage og smaker nydelig av kokos. Oppskriften gir 40 kaker.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 170 grader.

  2. Smelt 100 gram Melange og avkjøl.

  3. Bland alle de tørre ingrediensene.

  4. Tilsett Melange, sirup og lettpiskede egg. Bland det hele godt sammen til en jevn deig.

  5. Sett deigen med to teskjeer på en bakeplate dekket med bakepapir, og trykk dem lett sammen slik at de blir runde.

  6. Stekes på midterste rille i 5-6 minutter. Pass godt på, for kokosflarnene blir fort brune. Kakene er ferdige når de er gylne i kanten.

  7. La dem hvile en stund på bakeplaten før de flyttes over på kakerist. Oppbevares i tett boks.

Antall porsjoner:

Produkter i oppskriften

Melange – klassikeren siden 1919

Lignende oppskrifter

Havreflarn. Foto.

Havreflarn

Enkelt
40 min.
Kokosmakroner. Foto.

Kokosmakroner

Enkelt
30 min.

Pepperkaker

Enkelt
60 min.