Kremostglasur med hvit sjokolade

Enkelt
15 min.
En fyldig og kremet glasur som smaker nydelig til gulrotkake og krydderkake eller -muffins. Oppskriften holder til ca. 12 muffins eller 1 langpannekake.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Smelt hvit sjokolade i en liten kjele eller i en skål i mikrobølgeovnen.

  2. Ha romtemperert kremost og romtemperert Melange i en bolle og pisk det forsiktig sammen i kjøkkenmaskinen. Ikke pisk for lenge eller for kraftig, for da kan kremosten skille seg.

  3. Ha i den smeltede hvite sjokoladen og pisk forsiktig til den er rørt inn i blandingen.

  4. Tilsett melis og vaniljesukker, og pisk videre til glasuren er luftig og klumpfri.

Antall porsjoner:

  • 100 gram hvit sjokolade
  • 100 gram romtemperert kremost
  • 100 gram Melange
  • 250 gram melis
  • 2 ts vaniljesukker

Produkter i oppskriften

Bilde av Melange folie

Melange

Lignende oppskrifter

Sveitsisk smørkrem

Sveitsisk marengssmørkrem

Middels
30 min.
Tysk smørkrem glasur

Tysk smørkrem

Enkelt
20 min.
Krydderkake i langpanne

Krydderkake i langpanne

Enkelt
70 min.