Krumkaker

Middels
30 min.
Krumkaker kan for mange høres vanskelig ut, men det er mye enklere enn du tror! La oss hjelpe deg med å lykkes med denne klassiske julekaken.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Smelt 125 gram Melange og avkjøl.

  2. Visp egg og sukker til eggedosis. Tilsett smeltet Melange.

  3. Bland potetmel og hvetemel sammen, og rør dette inn.

  4. Ha i konjakk og vann. Rør til du har en klumpfri røre.

  5. La røren svelle i cirka 15 minutter i kjøleskap.

  6. Varm krumkakejernet og stek kakene til de er gylne.

  7. Rull kakene rundt en krumkakeform mens de er varme, eller form dem til kopper over et glass. Kakene skal være tynne og sprø.

  8. Tips! Blir røren for tykk under stekingen, kan du tilsette litt mer vann.

  9. Tips! Server krumkakene til dessert sammen med multekrem eller is og friske bær.

Antall porsjoner:

  • 125 gram Melange
  • 2 stk egg
  • 125 gram sukker
  • 125 gram potetmel
  • 125 gram hvetemel
  • 2 ss konjakk
  • 1 dl vann

Produkter i oppskriften

Bilde av Melange folie

Melange

Lignende oppskrifter

Oppskrift på goro julekake

Goro

Middels
60 min.
oppskrift på bordstabelbakkels

Bordstabelbakkels

Middels
30 min.
Sarah Bernhard. Foto.

Sarah Bernhard

Enkelt
60 min.