Alene om smaken
Når du åpner en tube Mills kaviar så er det enden på en lang reise som startet dypt nede i de kalde bølgene utenfor Nord-Norge over et år tidligere.
Pb. 4644 Sofienberg, 0506 Oslo
Når du åpner en tube Mills kaviar så er det enden på en lang reise som startet dypt nede i de kalde bølgene utenfor Nord-Norge over et år tidligere.
Når du åpner en tube Mills kaviar så er det enden på en lang reise som startet dypt nede i de kalde bølgene utenfor Nord-Norge over et år tidligere.
Enda mer Omega-3, og enda sunnere kaviar! Den samme gode smaken, perfekt for hele familien.
Følg den enkle guiden og du trenger aldri mer ergre deg over for bløte eller harde egg.
Trendfrokosten med en solgul eggeplomme omgitt av luftige skyer har faktisk blitt laget helt siden 1600-tallet, da bedre kjent som franske Oeufs à la Neige, eller egg i snø.
I 2015 lanserte Mills Kaviar verdens tregeste Slow TV. Her kunne man se hvordan Mills kaviar blir laget – sekund for sekund.
Tid. Håndverk. Samt en helt unik råvare rett fra det kalde havet utenfor Norskekysten. Det nytter sannelig ikke med snarveier når man skal lage Norges mest spiste kaviar.