Mills Kaviar – hemmeligheten ligger i røken

Når du åpner en tube Mills kaviar så er det enden på en lang reise som startet dypt nede i de kalde bølgene utenfor Nord-Norge over et år tidligere.

Mer om røkeprosessen

Alene om smaken

Når du åpner en tube Mills kaviar så er det enden på en lang reise som startet dypt nede i de kalde bølgene utenfor Nord-Norge over et år tidligere.

Mills Kaviar

Mills Polarkaviar

Enda mer Omega-3, og enda sunnere kaviar! Den samme gode smaken, perfekt for hele familien.

Mills Polarkaviar
Kokt egg på frokostbord. Foto.

Slik får du perfekt kokte egg - hver gang!

Følg den enkle guiden og du trenger aldri mer ergre deg over for bløte eller harde egg.

Les tipsene her

Produkter

Cloud eggs med Mills kaviar. Foto.

Prøv "cloud eggs"

Trendfrokosten med en solgul eggeplomme omgitt av luftige skyer har faktisk blitt laget helt siden 1600-tallet, da bedre kjent som franske Oeufs à la Neige, eller egg i snø.

Se oppskriften her

Mills kaviar presenterer: Super Slow TV!

I 2015 lanserte Mills Kaviar verdens tregeste Slow TV. Her kunne man se hvordan Mills kaviar blir laget – sekund for sekund.

Se sekund for sekund

Det tar noen måneder. Men det er det verdt.

Tid. Håndverk. Samt en helt unik råvare rett fra det kalde havet utenfor Norskekysten. Det nytter sannelig ikke med snarveier når man skal lage Norges mest spiste kaviar.

Mer om rogn