Baconnaise

Enkelt
15 min.
Bacon på burgeren er en klassiker. Blander du sammen bacon og majones får du en fyldig og kremet baconnaise med deilig krønsj. I tillegg får du den samme fenomenale smaken av røkt og salt bacon som når du legger ferdigstekte baconskiver på burgeren, men du slipper at de sklir av burgeren mens du spiser. Praktisk og supergodt!

Slik gjør du

  1. Stek baconskivene på medium varme i stekepanne, i cirka tre minutter på hver side til de er godt stekt. Legg de ferdigstekte baconskivene på kjøkkenpapir for å trekke ut overflødig stekefett. Dette gjør at baconet holder seg sprøtt.

  2. Grovhakk baconet og ha det over i en blender til du har fine baconsmuler. Eventuelt kan du finhakke for hånd.

  3. Bland Mills Majones, paprikapulver, Tabasco og dijonsennep. Vend inn baconsmulene.

  4. Tips! Baconnaise smaker fantastisk til alle typer burgere, også fiskeburgere. Prøv den med fiskekakeburgere laget av hvit fisk.

Antall porsjoner:

Produkter i oppskriften

Mills ekte majones tube. Foto.

Mills Ekte Majones

Lignende oppskrifter

Fiskeburger med kremet ingefærdressing. Foto.

Fiskeburger med kremet ingefærdressing

Enkelt
30 min.
Kyllingburger med urtemajones

Kyllingburger med urtemajones

Enkelt
30 min.
Cheeseburger

Cheeseburger med hvitløksmajones

Enkelt
30 min.