Deviled eggs med eggekrem, kaviar og dill

Enkelt
25 min.
Deviled eggs, eller fylte egg som de også heter, er en morsom eggerett som består av halve egg som er fylt med en smakfull eggekrem. Det er en morsom eggerett som passer perfekt til frokosten, påskefesten, til koldtbordet, eller som en liten appetittvekker før maten.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Kok eggene i 12 minutter til de er hardkokte. Avkjøl og skrell eggene.

  2. Del eggene i to og ta ut plommen med en skje og mos den med majones, sennep, salt og pepper. Ha blandingen over i en sprøytepose.

  3. Legg de halve eggene på et serveringsfat og sprøyt eggeplommekrem i hulrommet der plommen satt.

  4. Topp eggene med kaviar og frisk dill.

  5. Tips! Navnet deviled eggs kommer av at eggeplommene tradisjonelt ble tilsatt kayennepepper eller annet sterkt krydder. I denne oppskriften sørger dijonsennepen for et ekstra kick, men ønsker du enda sterkere smaker kan du gjerne tilsette tørket chilli eller tabasco i eggefyllet.

Antall porsjoner:

Lignende oppskrifter

Eggesalat med kaviar

Eggesalat med kaviar

Enkelt
15 min.
Bilde av deviled eggs

Deviled eggs med eggekrem, kaviar og dill

Enkelt
25 min.
Innbakt egg i rundstykke med kaviar

Innbakt egg i rundstykke med kaviar

Enkelt
240 min.