Parmesanfries med urtemajones

Enkelt
50 min.
Leter du etter det ultimate grilltilbehøret har du kommet på rett sted! Parmesanfries gir deg den perfekte kombinasjonen av salt og umami, mens urtemajonesen er den friske og syrlige prikken over i-en. Det er ingen grunn til å bare servere disse til burger, for de går like godt til all grillmat eller bare som digg snacks.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

Parmesanfries:

  1. Varm opp ovnen til 200 grader.

  2. Vask poteten godt i rennende vann og tørk den med kjøkkenpapir.

    Tips! Du kan bruke bakepotet som Estima og Marfona, eller  en kokefast potet som astrix, amandine eller beate.

  3. Skjær opp poteten i fries-strimler.

  4. Legg potet i en ildfast form og dryss over med olje, parmesanost, salt og pepper.

  5. Stek på midterste rille i ovnen i 40 minutter.

Urtemajones:

  1. Finhakk timian og persille.

  2. Bland sammen urtene med Mills majones og sitronsaft.

  3. Server nystekte parmesanfries med urtemajones.

Antall porsjoner:

Lignende oppskrifter

Popcornkylling med chilimajones

Enkelt
35 min.
Søtpotetfries

Søtpotetfries med chipotlemajones

Enkelt
30 min.
Pommes frites

Pommes frites med varm cheddardipp

Middels
60 min.