Hjemmelaget pinneis med banan og peanøttsmør

Enkelt
20 min.
Hjemmelaget pinneis med banan og peanøttsmør både smaker himmelsk og ser fantastisk ut. I tillegg er denne nice creamen enkel og raskt å lage! Denne oppskriften gir deg 8 ispinner.

Slik gjør du

Pinneis:

  1. Ha frosne bananbiter, peanøttsmør, melk, honning og vaniljeessens i en foodprosessor eller sterk blender, og kjør til du får en jevn blanding.

  2. Hell blandingen i ispinneformer, sett i pinner og sett isen på en flat plass i fryseren. La isen stå i 5 timer, eller helst over natten, slik at den stivner godt.

  3. Tips! Har du ikke ispinneformer kan du også bruke en liten brødform og forme iskuler.

Topping:

  1. Om du ønsker kan du toppe isen din med sjokolade og peanøtter – da smaker de ekstra godt og ser flotte ut.

  2. Når du er klar for å servere pinneisen kan du gjøre klar sjokoladen. Smelt kokesjokolade sammen med flytende Melange over vannbad.

  3. Ta isen ut av formene. De kommer lettere ut hvis du holder formene under varmt vann i 5-10 sekunder.

  4. Dypp pinneisen i smeltet sjokolade, og så i knuste peanøtter, og nyt den deilige isen.

  5. Tips! Bruker du frosne bananer kan du også servere isen med en gang, rett fra foodprosessor eller blender.

Antall porsjoner:

Lignende oppskrifter

Iskake med peanøtter og sjokolade. Foto.

Iskake med peanøtter og sjokolade

Middels
60 min.
Sjokolademilkshake med peanøttsmør

Sjokolademilkshake med peanøttsmør

Enkelt
10 min.
Peanut butter cheese cake

Peanøttostekake i glass

Enkelt
20 min.