Popcornkylling med chilimajones

Enkelt
35 min.
Disse små, herlige munnfullene av sprøstekt kylling minner om popcorn i formen – derav navnet. Ved å steke kyllingen i ovnen i stedet for i frityren blir de hakket sunnere, uten å miste noe av krønsjen og den gode smaken. Perfekt til kveldskosen eller som snacks. Dypp dem i deilig chilimajones og nyt!
Vurder oppskriften

Slik gjør du

Popcornkylling:

  1. Sett ovnen på 210 grader.

  2. Del kyllingfiletene i små terninger på cirka 2-3 cm.

  3. Bland sammen hvetemel, salt og pepper og ha i en skål.

  4. Pisk sammen egg og kefir i en annen.

  5. Knus cornflakes fint i en kjøkkenmaskin, eller bruk en stavmikser med knivblad, og ha det i en bolle.

  6. Dypp kyllingbitene først i melblandingen, så i eggeblandingen og til slutt i knust cornflakes så de er helt dekket.

  7. Legg panert kylling på et stekebrett med bakepapir og stek dem midt i ovnen i 20 minutter til de er gylne og gjennomstekte.

Chilimajones:

  1. Chilimajones lager du enkelt ved å røre sammen majones og chilipasta mens kyllingen er i ovnen.

  2. Tips! Popcornkylling med chilimajones smaker også herlig med salat i tortillalefser.

Antall porsjoner:

  • POPCORNKYLLING:
  • 4 stk kyllingfileter
  • 1 dl hvetemel
  • 0,5 ts salt
  • 0.25 ts pepper
  • 1 stk egg
  • 4 ss kefir
  • 2 dl cornflakes
  • CHILIMAJONES:
  • 2 poser Mills Ekte Majones
  • 2 ss chilipasta (sambal oelek)

Produkter i oppskriften

Mills ekte majones tube. Foto.

Mills Ekte Majones

Lignende oppskrifter

Kyllingnuggets med tre dipper. Foto.

Kyllingnuggets med 3 smakfulle dipper

Enkelt
30 min.
Søtpotetfries

Søtpotetfries med chipotlemajones

Enkelt
30 min.
Avokado fries med chilimajones. Foto.

Avokadofries med chilimajones

Enkelt
25 min.