Risboller med peanøttsmør
Enkel
30 min
For mange er risboller synonymt med julen, og med denne oppskriften kan du gi juleklassikeren en ny vri. Med peanøttsmør i risbollene blir disse herlige munnfullene både ekstra fyldige og smakfulle. Oppskriften gir 24 risboller.
Ingredienser
1 porsjon
250 gram Delfia
200 gram kokesjokolade
2 stk egg
2 dl sukker
4 ss Mills Peanut Butter
100 gram puffet ris
Produkter i oppskriften
Mills Peanut Butter
Mills Peanut Butter er et naturlig kosepålegg, rikt på nøtter som smaker godt og gir energi.
Les mer
Slik gjør du
1
Smelt Delfia og sjokolade sammen i en liten kjele på svak varme. Sett kjelen til side, og avkjøl sjokoladeblandingen.
2
Ha egg og sukker i en bakebolle og pisk til du har en tykk og fin eggedosis. Rør inn sjokoladeblandingen og Mills Peanut Butter.
3
Vend inn puffet ris.
4
Fordel blandingen i muffinsformer og fyll formene til toppen.
5
Avkjøl risbollene og oppbevar i kjøleskap til servering.
Stivner disse med smør istedenfor Delfiafett ?
Hei Tanja! Beklager sent svar 😅
Risbollene vil nok ikke herde/stivne på samme måte uten Delfia og vi synes selvsagt resultatet blir best med å følge oppskriften med de råvarene som er beskrevet.
Men vi vet at noen foretrekker uten og det finnes flere ulike oppskrifter du kan søke opp. Lykke til 😊
Kan disse risbollene fryses?
Beklager sent svar, Magnhild 😅
Du kan fryse risbollene hvis du vil, men de har også veldig god holdbarhet i kjøleskapet. Minst 2-3 uker.
God bakelyst 😊