Squashkaker med hvitløksaioli
Enkel
20 min
Disse smakfulle squashkakene er perfekt til lunsjbord eller som en kjøttfri middag. De passer også utmerket til koldbordet.
Ingredienser
4 porsjon
Squashkaker
2 stk squash
4 ss mel
2 stk egg
1 stk vårløk
2 ss parmesan, revet
1 ts salt
1 ts pepper
2 ss Flytende Melange
Hvitløksaioli
Produkter i oppskriften
Mills Ekte Majones
Mills Ekte Majones er den originale majonesen, og smaken som nordmenn har foretrukket siden 1951.
Les mer
Slik gjør du
Squashkaker
1
Riv squashen med et rivjern eller i en foodprosessor. Legg den over i en sil og dryss over litt salt.
2
La den stå i 10 minutter, slik at vannet i squashen renner fra seg. Bruk så hendene og klem ut så mye vann av squashen som du klarer.
3
Ha squashen i en bolle og bland med mel, egg, vårløk, parmesan, salt og pepper.
4
Varm opp Flytende Melange i en stekepanne på middels varme.
5
Ta en skje med squashrøren og form små kaker i stekepannen. Skal du ha kakene til middag kan du forme større karbonader.
Kommentarer