Enkel risotto med sopp

Enkelt
25 min.
Risotto har sine røtter fra Nord-Italia hvor risdyrking er vanlig, og serveres tradisjonelt som «førsterett» under middagen. Risotto finnes i svært mange ulike smaksvarianter. Denne risottoen er en kremet versjon, som passer nydelig med stekt sopp.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Rens og finhakk løk og hvitløk.

  2. Varm opp en dyp stekepanne på middels sterk varme med 1 ss Olivero. Ha i sopp, løk og hvitløk. Stek til løken er myk, men ikke brunet. Tilsett risottorisen og la alt surre under omrøring i 1 minutt.

  3. Hell over hvitvin og la det koke opp. Skru ned varmen til middels lav.

  4. Tilsett kyllingbuljongen, legg på lokk og la det småkoke i 20 minutter.

  5. Rør inn Olivero og parmesanost, og smak til med salt og pepper.

Antall porsjoner:

Produkter i oppskriften

Olivero beger

Olivero Original

Lignende oppskrifter

Greske gyros oppskrift

Greske gyros i pita

Enkelt
60 min.
Oppskrift på paella med skalldyr

Paella med skalldyr

Enkelt
40 min.
Gnocchi med salviesmør og parmesan

Gnocchi med salviesmør

Enkelt
45 min.