Varmende biffsalat med chili- og ingefærdressing

Enkelt
30 min.
En mettende og god biffsalat som gir deg tilskudd av jern, vitamin B12 og en mengde gode fettsyrer fra avokado og olje.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Finhakk chili og riv ingefæren på et fint rivjern. Bland chili og ingefær med Vita hjertego’ Optimal og la den stå mens du lager resten.

  2. Varm opp en stekepanne med Vita hjertego’ Flytende. Salte og pepre ytrefileten. Stek ytrefileten til den har fått en fin stekeskorpe og har en rosa kjerne. Bruk gjerne steketermometer og stek til den er 58 grader. La den hvile i 5 minutter før servering.

  3. Del rødløken og avokadoen i skiver. Ha salatblanding i bollen og legg på rødløk og avokado. Skjær biffen i skiver og legg den på toppen, før du fordeler chili- og ingefærdressing over salaten.

Antall porsjoner:

Lignende oppskrifter

Kyllingboller i tomatsaus

Kyllingboller i hjemmelaget tomatsaus

Middels
50 min.
Couscoussalat

Couscoussalat

Middels
50 min.
grove hamburgerbrød

Grove hamburgerbrød

Enkelt
90 min.