Rislapper av risgrøt

Enkelt
15 min.
Det er ingen grunn til å kaste restene av risgrøten, for de kan nemlig forvandles til disse nydelige rislappene. Lag dem til frokost eller kvelds og server med ditt favorittpålegg. Oppskriften gir ca. 12 lapper.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Smelt Soft Flora i en liten kjele eller i en liten skål i mikrobølgeovnen.

  2. Rør sammen rester av risgrøt og egg i en bolle.

  3. Bland sammen siktet hvetemel, sukker, bakepulver, kanel og kardemomme og rør det inn i risblandingen til du har en jevn og fin røre.

  4. Varm opp en stekepanne på middels varme med Soft Flora.

  5. Stek rislappene gylne, cirka 1 minutt på hver side. Legg de stekte rislappene på en rist.

  6. Server rislappene med for eksempel syltetøy, rømme, vaniljekesam eller brunost.

Antall porsjoner:

Produkter i oppskriften

Soft Flora Steke og Bake

Lignende oppskrifter

Lapper med smak av gulrotkake

Lapper med smak av gulrotkake

Enkelt
30 min.
Knekkebrød med epler og kanel

Hjemmelaget knekkebrød med kanel

Enkelt
60 min.
Eltefritt valnøttbrød

Eltefritt valnøttbrød

Enkelt
110 min.