Mangomuffins med havre og kokos
Enkel
45 min
Supergode og sunne mangomuffins som bare må prøves! Deigen rører du enkelt sammen på 1-2-3, så er det bare å vente tålmodig til herlighetene er ferdigstekt i ovnen. Kan nytes til frokost, som mellommåltid eller på tur. Oppskriften gir 12 små muffins.
Ingredienser
1 porsjon
1 stk moden mango, medium stor
2 stk modne bananer
2 stk egg
100 g Soft Flora Steke og Bake
1.5 dl havremel
0.5 dl kokosmasse
1.5 ts bakepulver
Produkter i oppskriften
Soft Flora Steke og Bake
Soft Flora Steke & Bake er som navnet sier, godt egnet til både steking og baking. Den egner seg … Les mer
Slik gjør du
1
Pisk eggene godt sammen.
2
Mos bananen og bland det forsiktig med egget.
3
Rør så inn smeltet Soft Flora.
4
Bland havremel, kokosmasse og bakepulver og vend det inn i det våte.
5
Skrell mangoen og del i små terninger, og vend det inn i røren til slutt. Fordel i muffinsformer, strø gjerne litt kokos på toppen.
6
Stekes på 200 grader midt i ovnen i ca. 25 min. La muffinsene avkjøle seg litt før du setter tennene i dem, da blir de litt fastere i konsistensen.
Kommentarer